Algemene voorwaarden

TheSocialCompany.nl

Gebruiksvoorwaarden:

Door te bestellen bij TheSocialCompany.nl gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

1) Door de aard van de services die wij leveren, kunnen wij in de meeste gevallen de resultaten niet stoppen en/of terugdraaien.

2) Het kan voorkomen dat er een deel van de gekochte volgers wegvalt, in dit geval zullen wij automatisch binnen 24 uur de verloren volgers weer terugsturen. Duurt het langer dan 24 uur? Neem dan contact op met onze klantenservice.

3) De klant is ten alle tijden verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste informatie. Als de juiste informatie ontbreekt of niet klopt, kunnen wij niet de exacte resultaten garanderen. Geef dus altijd de juiste gebruikersnaam van uw Instagram pagina op, en zorg dat deze niet op prive staat zoals aangegeven bij het betalingsproces.

4) TheSocialCompany.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele negatieve gevolgen van het gebruik maken van onze service.

5) Wij zullen altijd ons best toen om u zo spoedig mogelijk te woord te staan bij eventuele problemen. Echter vragen wij u, met oog op reactiesnelheid, om rekening te houden met weekenden, vakantiedagen en avonduren.

Levering:

1) Tijdens normale omstandigheden zullen gekochte services binnen 5 uur na het bestellen worden verstuurd. Dit betekend echter niet dat direct alle volgers op uw profiel verschijnen. Met name als u een grote bestelling heeft gedaan, kan het uiteraard even duren voordat de volledige bestelling is verwerkt. Dus hoewel u vrijwel direct volgers zal ontvangen, kan het natuurlijk wel even duren voordat alle volgers ontvangen zijn op uw profiel.

2) In sommige gevallen kan ons systeem vertraagd zijn, waardoor wij de volgers niet direct kunnen leveren. Voor een indicatie van onze actuele leversnelheid, zie de homepagina.

3) De levering kan langer duren als u verkeerde/onvolledige informatie aan ons heeft verstrekt. Bijvoorbeeld een verkeerde Instagram gebruikersnaam. Ook kan er vertraging ontstaan als u uw account op prive heeft staan. In deze gevallen heeft u tevens geen recht op terugbetaling, omdat beiden duidelijk zijn omschreven op de website en tijdens het betaalproces. U kunt uiteraard wel incorrecte informatie verbeteren door contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij de volgers alsnog kunnen versturen.

Terugbetaling:

1) Wegens de aard van de services, en het feit dat de volgers die worden verkocht op TheSocialCompany.nl digitaal en niet terug te draaien zijn, kunnen wij in de meeste gevallen (uitzonderingen nader te vermelden) geen terugbetalingen verrichten. Als u uw volgers niet heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met de klantenservice, en zij zullen kijken wat de reden is.

2) U heeft recht op een terugbetaling als de levering van de volgers langer duurt dan 5 uur.

3) U heeft geen recht op terugbetaling als volgers van uw account verdwijnen. Bijvoorbeeld het verliezen van gekochte volgers. In dit geval kunt u contact opnemen met de klantenservice, en zullen wij kostenloos nieuwe volgers in de plaats terugsturen.

4) Als u volgers heeft gekocht voor een Instagram account, en u deze vervolgens verwijderd, heeft u geen recht op terugbetaling.

Volgers kopen?

Bekijk paketten